Esti aici:--Școala de vară – PINK DISCOVER 2020
Școala de vară – PINK DISCOVER 20202020-06-21T15:54:48+00:00

Școala de vară -
PINK DISCOVER 2020

Școala de Vară Pink Discover revine cu noi provocări!
În perioada 22 iunie – 11 septembrie 2020, Centrul PsiLand revine cu a doua ediție a școlii de vară – PINK DISCOVER – pentru copiii dornici de activități recreative și distractive în aer liber.

Dacă ești Părinte, iată ce-ți propune echipa Centrului PsiLand pentru Copilul tău!

Un program de vacanță organizat pe SĂPTĂMÂNI TEMATICE astfel încât tu să poți alege în funcție de interesele și aptitudinile copilului tău și să-i asiguri constanță în dezvoltarea lui personală.
Ținând cont de recomandările psihopedagogilor noștri, fiecare săptămână va include o tematică centrată pe conceptele de explorare/redescoperire/experimentare. Astfel, vom avea săptămâni despre:
– tradiții, folclor și legende populară; artă; știință; astronomie; vizite și excursii; jocuri în aer liber; experimente; dans și mișcare… și multe alte jocuri educaționale.

Ce ne dorim?
Dacă ești Părinte și vrei să ai un copil dornic de experiențe unice și educative care să nu devină „prizonierul” televizorului / tabletei / telefonului percepute ca singurele lui modalități de petrecere a timpului liber, atunci înscrie-ți copilul la Școala de Vară – Pink Discover.

Alături poți vedea câteva amintiri strânse din vara anului trecut de la prima ediție a Școlii de vară – PINK SUMMER. Dacă nu te-ai hotărât, vizionează clipul care prezintă doar o parte din tot ce am trăit și experimentat împreună cu mulți copii deosebiți!

Grupa de vârstă: 6-11 ani
⏰ Program: 8,00-12,30

Oferta noastră include REDUCERI:
☑️ – 10% pentru clienții Centrului PsiLand;
☑️ – 10% pentru frați/ surori;
☑️ – 10% pentru tine și cel mai bun prieten alături de care vrei să îți petreci vacanța.

Locurile sunt limitate!

si cu increderea ca putem sa va sprijinim in a va regasi fortele interioare!