Esti aici:-Servicii
Servicii2018-10-17T12:07:22+00:00

ce servicii oferim

Psihoterapie individuala, copii, cuplu si familie

Echipa de specialisti ai Centrului PsiLand sprijina crearea unui mediu propice pentru armonia si sanatatea mentala si emotionala a familiei, prin atentia acordata fiecarui membru

Logopedie

Cand copilul tau nu pronunta sunete, nu formuleaza propozitii, inlocuieste sunete sau repeta silabe, echipa de logopezi PsiLand ofera evaluare si interventie logopedica pentru copii.

Dezvoltare personala copii pe grupe de varsta

Prin jocuri distractive, identificam si gestionam corect emotiile, la orice varsta, pentru stimularea cresterii relatiilor pozitive ale copiilor in familie, in scoala si cu cei din jurul lor.

Cursuri si ateliere de educatie non-formala

Fii alaturi de copilul tau si sprijina-l in extinderea viziunii asupra posibilitatilor de alegere cu usurinta a caii in viata, implicandu-l in diverse activitati extrascolare!

Dezvoltare personala adolescenti / adulti

Afla metode prin care sa poti alege sa te simti liber, renuntand la rusine, timiditate, stima de sine scazuta si indoiala, intr-un mod placut, prietenos si interactiv!

Workshopuri / Cursuri de parenting

Invata sa gestionezi cu incredere relatia parinte-copil, astfel incat temele sa nu mai fie dificile, fricile sa dispara din viata copilului tau si, impreuna, sa va bucurati de viata, zi de zi!

Consultanta psihoeducationala

Suntem alaturi de cadrele didactice si de personalul de specialitate din organisme si asociatii care promoveaza drepturile copilului si ale omului, prin pachete personalizate de servicii psihoeducationale.