Esti aici:-Logopedie
Logopedie2018-05-01T06:03:51+00:00

Cum ar fi ca dificultatile intampinate la pronuntie, citire sau scriere sa se rezolve rapid ca si cum nici nu ar fi existat vreodata?

Limbajul este cel mai important mijloc de relationare, cu ajutorul caruia se pot comunica nevoi, dorinte, sentimente, se pot intretine relatii, dar uneori ne putem confrunta referitor la acesta cu diverse probleme cum ar fi:

- tulburari de pronuntie (dislalie): cand copilul/adolescentul/adultul nu poate pronunta unul sau mai multe sunete ale limbii romane care este fie omis (pronunta „ață” in loc de „rață”), fie inlocuit cu alt sunet (pronunta „lață” in loc de „rață”), fie distorsionat (R graseiat). Cel mai frecvent afectate sunete sunt: R, L, S, Z, Ț, Ș, J, F, V, C, G, etc;
- tulburari de ritm si fluenta: balbaiala, logonevroza, tahilalie, bradilalie
- tulburari de invatare: dislexie si disgrafie
- intarzieri in dezvoltarea limbajului
- tulburari de limbaj asociate cu deficienta de auz
- tulburari de limbaj asociate cu tulburari din spectrul autist, ADHD

Uite ce putem face pentru a face fata acestor provocari:

1

Ne programam la Centrul Psihologic PsiLand

2

Suntem intampinati cu drag si evaluati de un logoped, dupa care stabilim impreuna graficul de sedinte de terapie logopedica de avem nevoie noi sau membrii familiei noastre

3

Ne bucuram impreuna cu familia si echipa PsiLand pe masura ce simtim ca viata incepe sa se imbunatateasca, sarbatorind etapa cu etapa succesul.

Ce obtinem?

In urma terapiilor corective logopedice aplicate de Centrul Psihologic PsiLand vom beneficia de educarea si reeducarea limbajului afectat.

Bucuria manifestata de cei care au beneficiat de serviciile Centrului Psihologic PsiLand reprezinta pentru noi succesul:

Creeaza-ti o viata minunata in familie, cu sprijinul