Esti aici:--Concept
Concept2022-10-25T14:45:19+00:00
Psiholog Violeta Simion

Violeta Simion
psihoterapeut
de familie si cuplu

Centrul Psihologic PsiLand a luat ființă datorită dorinței D-nei Violeta Simion, psihoterapeut de familie și cuplu cu vastă experiență în domeniu, de a contribui la creșterea calității vietții oamenilor din Galați.
Psiholog Violeta Simion

Violeta Simion

Psiholog clinician specialist și Psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, Violeta Simion fondatorul Centrului PsiLand, practică psihologia din 2004 având experiență de 18 ani în domeniul consilierii și terapiei cu copiii și adulții.

Absolventă a Facultății de Psihologie și Știinte ale Educației din cadrul Univ. A.I.Cuza Iași, specializarea: psihologie, precum și a programului de master: Analiza și intervenție în grupuri și organizații, ca și psiholog s-a specializat constant în domeniul psihoterapiei de familie și cuplu participând la numeroase stagii de formare profesională naționale.

În toamna anului 2017, Violeta Simon a pus bazele Centrului Psihologic PsiLand fiind pasionată de domeniul psihoterapiei de familie și a cuplului. Trainer parental, formator / expert în diverse programe de finanțare europeana privind consilierea psihologica și vocațională a adulților, copiilor și tinerilor, managementul crizei în clasa de elevi, psihologul Violeta Simion și-a dorit în mod constant perfecționarea metodelor de lucru specifice domeniului terapeutic.

Ca și practician, a asimilat o experiență extrem de diversă în domeniul școlar unde a activat peste 12 ani, fiind totodată membră și responsabilă în diverse comisii de specialitate, precum și coordonatorul național și județean a unor programe de intervenție psihologică.

De asemenea, a activat ca psiholog în domeniul justiției asigurând consilierea psihologică și profesională personalului de specialitate (judecători, grefieri, etc).

“Sunt un om curios și fascinat de tot ceea ce reprezinta psihoterapia de familie. Cred ca totul are un rost și că schimbarea nu este facilă, dar nici imposibilă. Important este să vezi provocarea reală.”
Motto-ul ei în viață: Pentru toate exista o soluție!”

Noi, cei din echipa de psihologi si psihopedagogi ai Centrului Psihologic PsiLand, sub atenta îndrumare a D-nei Violetei Simion, sprijinim sănătatea mentală și emoțională a întregii familii prin servicii personalizate de evaluare psihologică,  dezvoltare personală, psihoterapie și ateliere de dezvoltare personală.

Noi privim familia ca pe un întreg care este influențat de fiecare membru al ei în parte. Dacă doar unul dintre membri are vreun dezechilibru emoțional acesta poate afecta întreaga familie. Dacă intervenim și sprijinim membrul familiei care are nevoie de noi, îi invităm și pe ceilalți alături într-o întâlnire ca să ne asigurăm că am contribuit cu adevărat la recrearea relației armonioase între ei toți.

Scopul nostru este să adaptăm serviciile prin soluții personalizate și să atingem obiectivele enumerate mai jos:

  • Echilibru mental și emoțional pentru fiecare membru al familiei
  • Cunoașterea adevăratului potențial (intelectual, emoțional și motivațional) al copilului său
  • Soluții personalizate pentru creșterea randamentului școlar și relațional
  • O relație părinte-copil armonioasă
  • Descoperirea și potențarea încrederii în sine și în forțele proprii interioare

Ne-am bucura să devenim centrul psihologic recunoscut de gălățeni ca fiind centrul care i-a sprijinit în creșterea calității vieții și care e recomandat cu căldură de către aceștia.

Vă așteptăm cu drag și cu încrederea că împreună putem să creștem sănătatea mentală și emoțională a întregii noastre comunități!