Esti aici:-Despre PsiLand
Despre PsiLand2018-04-25T17:13:33+00:00

Centrul Psihologic PsiLand

sprijina sanatatea mentala si emotionala a intregii familii prin servicii personalizate de evaluare psihologica, dezvoltare personala, psihoterapie, logopedie, before & after school si cursuri sau ateliere de educatie non-formala oferite de echipa de psihologi si psihopedagogi, sub atenta indrumare a Violetei Simion, psihoterapeut si pedagog cu vasta experienta in domeniu. Pentru mai multe informatii legate de conceptul Centrului PsiLand, click pe buton.

Aparut din dorinta de a contribui la cresterea calitatii vietii oamenilor din Galati oferind o paleta cat mai larga de servicii din domeniul dezvoltarii personale si precum si din cel psihoeducational, Centrul Psihologic PsiLand este organizat in 4 camere care sunt particularizate in functie de tipul de activitate realizata:

– 1 camera de after si before school,

– 2 camere destinate dezvoltarii personale individuale si de grup (copii si adulti)

– 1 camera pentru ateliere aplicativ-creative.

Este un centru in care ne dorim ca prin stimularea creativitatii sa dezvoltam resurse personale cat mai diverse si sa creeam o atmosfera relaxanta.

Ne-am bucura sa devenim centrul psihologic recunoscut de galateni ca fiind centrul care i-a sprijinit in cresterea calitatii vietii si care e recomandat cu caldura de catre acestia, tocmai de aceea colaboram cu psihologi, psihopedagogi si pedagogi cu experienta si care pun pasiune in tot ceea ce fac. Mai multe informatii despre echipa noastra puteti gasi aici.

Va asteptam cu drag si cu increderea ca impreuna putem sa crestem sanatatea mentala si emotionala a intregii noastre comunitati!