Esti aici:-Concept
Concept2018-07-19T18:15:15+00:00

Violeta Simion
psihoterapeut
de familie si cuplu

Centrul Psihologic PsiLand a luat fiinta datorita dorintei D-nei Violeta Simion, psihoterapeut de familie si cuplu cu vasta experienta in domeniu, de a contribui la cresterea calitatii vietii oamenilor din Galati.

Violeta Simion

Psiholog clinician specialist si Psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, Violeta Simion fondatorul Centrului PsiLand , practica psihologia din 2004 avand experienta de 14 ani in domeniul consilierii si terapiei cu copiii si adultii.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Univ. A.I.Cuza Iasi, specializarea: psihologie, precum si a programului de master: Analiza si interventie in grupuri si organizatii, ca si psiholog s-a specializat constant in domeniul psihoterapiei de familie si cuplu participand la numeroase stagii de formare profesionala nationale.

In toamna anului 2017, Violeta Simon a pus bazele Centrului Psihologic PsiLand fiind pasionata de domeniul psihoterapiei de familie si a cuplului. Trainer parental, formator / expert in diverse programe de finantare europeana privind consilierea psihologica si vocationala a adultilor, copiilor si tinerilor, managementul crizei in clasa de elevi, psihologul Violeta Simion si-a dorit in mod constant perfectionarea metodelor de lucru specifice domeniului terapeutic.

Ca si practician, a asimilat o experienta extrem de diversa in domeniul scolar unde a activat peste 12 ani fiind totodata membra si responsabila in diverse comisii de specialitate, precum si coordonatorul national si judetean a unor programe de interventie psihologica.

De asemenea, a activat ca psiholog in domeniul justitiei asigurand consilierea psihologica si profesionala personalului de specialitate (judecatori, grefieri, etc).

“Sunt un om curios si fascinat de tot ceea ce reprezinta psihoterapia de familie. Cred ca totul are un rost si ca schimbarea nu este facila dar nici imposibila. Important este sa vezi provocarea reala.”
Motto-ul ei in viata: Pentru toate exista o solutie!”

Noi, cei din echipa de psihologi si psihopedagogi ai Centrului Psihologic PsiLand, sub atenta indrumare a D-nei Violetei Simion, sprijinim sanatatea mentala si emotionala a intregii familii prin servicii personalizate de evaluare psihologica,  dezvoltare personala,  psihoterapie, logopedie, before & after school si cursuri  sau ateliere de educatie non-formala .

Noi privim familia ca pe un intreg care este influentat de fiecare membru al ei in parte. Daca doar unul dintre membri are vreun dezechilibru emotional acesta poate afecta intreaga familie. Daca intervenim si sprijinim membrul familiei care are nevoie de noi, ii invitam si pe ceilalti alaturi intr-o intalnire ca sa ne asiguram ca am contribuit cu adevarat la recrearea relatiei armonioase intre ei toti.

Scopul nostru este sa adaptam serviciile prin solutii personalizate si sa atingem obiectivele enumerate mai jos:

  • Echilibru mental si emotional pentru fiecare membru al familiei
  • Cunoasterea adevaratului potential (intelectual, emotional si motivational) al copilului sau
  • Solutii personalizate pentru cresterea randamentului scolar si relational
  • O relatie parinte-copil armonioasa
  • Descoperirea si potentarea increderii in sine si in fortele proprii interioare

Ne-am bucura sa devenim centrul psihologic recunoscut de galateni ca fiind centrul care i-a sprijinit in cresterea calitatii vietii si care e recomandat cu caldura de catre acestia.

Va asteptam cu drag si cu increderea ca impreuna putem sa crestem sanatatea mentala si emotionala a intregii noastre comunitati!